curly whirly

Viisi vuotta sitten silloisen kihlattuni syntymäpäivänä minä katosin viikonlopuksi juhlimaan polttareitani. Hyvityksenä ostin työpaikkani läheltä olevasta Konditor & Cook leipomosta hänelle synttärikakun kynttilöineen. Curly Whirly on yksinkertainen, kotoisasti koristeltu, tömäkkä suklaakakku täytettynä ja päällystettynä vaniljakuorrutteella. Sellainen, mitä leipoisit kotona jos olisi aikaa. Palattuani silmät ristissä viikonlopun vietosta jääkaapista löytyi enää murunen kakkua. ‘Oh, it wa sooo good.’ Mieheni kaikken aikojen lempikakku. Sen jälkeen ei syntymäpäivänä kauniimmat eikä monimutkaisemmat kakut ole vetäneet vertoja Curly Whirlylle.

Tänä vuonna mies juhlii synttäreitään Ranskassa, mutta viime viikolla GOSHin reissulla noudimme Boototin kanssa naapuriston Konditor & Cookista isille kakun. Aika on ollut kortilla, mutta joku vuosi vielä leivon kakun itse Guardianissa julkaistuilla ohjeilla. Tältä vuodelta kakut on syöty, synttärit vielä tulossa. Tätä lukiessanne olemme jo toivottavasti puolimatkankrouvissa Bourgognessa! 

Five years ago, on my then fiance’s birthday, I disappeared for my hen weekend with my girlfriends. To make up for my absence I bought him a cake complete with candles from Konditor & Cook nearby. Curly Whirly is a simple and honest chicolate cake covered with real vanilla buttercream. Kind of a cake you would bake yourself if you have all the time in the world… Every birthday since then my Husband has insisted on getting a Curly Whirly. It’s simply ‘the best cake ever’. One day I will attempt to find time – August always seems to be a tricky one – and make one myself. After all, the recipe ihas been published on the Guardian.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s