heat on the heath

Olympilaiset ovat todenteolla alkaneet: klo 20:12 eilen illalla ikkunalasimme helisivät, kun matalalta talomme yli itään suuntasi yhdeksän hävittää aloittamaan juhlallisuudet. Upeat avajaiset on juhlittu – epäileväisenä avajaisia odottaneelle tuoreet ja hauskat avajaiset oli positiivinen yllätys. Osa ohjelman vertauskuvallisuudesta avautui ehkä vain paikallisille (National Health Service ja möröt lähenteli poliittista kannanottoa), mutta olihan siellä Elisabeth, Bond ja Mr.Bean. Pitkä ohjelma jatkui jopa paikallista aikaa aamuyön tunneille… Tänään silmät ristissä olemme miettineet huomisen aamu myös aikaista aloitusta.

Mutta, tässä kuvia aikaisemmin tältä viikolta. Hampstead Heath – Lontoon katolla – +32°C. Suurimmaksi osaksi ‘luonnonmukaisen’puiston uimalammet olivat suosittuja sekä ihmisten että ankkojen keskuudessa keskipäivän kuumuudessa.

 

Hampstead Heath earlier this week on the hottest day of the year. I am off to catch up on sleep following the fabulous late running opening ceremony  before tomorrows early start to the Horse Guards Parade!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s