one must dash

Appivanhemmat soittivat aamulla ja kutsuivat itsensä kylään, kerrankin kun olivat Lontoon suunnalla. Tunnin salitreenin, pojan noutaminen nurserystä, juoksua leipomon kautta kotiin tyhjentämään ja täyttämään uudelleen astianpesukone, pesukone pyörimään, aiemmat puhtaat pyykit makkariin piiloon… ja ovikello soi. Boototilla oli hauskaa, kahvit tuli juotua ja isovanhemmat lähtivät paluumatkalle seitsemältä. Nyt vajoan sohvaan ja katson viinilasi kanssa New Girl tuplan. Mies tule kotiin ehkä joskus.

One must dash… nuff said! Impromptu short notice visit from the in-laws. House now empty and I am sinking into the sofa with a glass of shiraz to watch the New Girl double bill. 

Posti toi viikonloppuna nämä: One Must Dashin printtikortit. Kavereille lähetettäväksi ja keittiön muistitaululle. Kokeilen näillä jos mustavalkoinen printtijuliste on meidän juttu. Jos, niin tämä  juliste lähtee tilaukseen. Tai tämä!

Trialling One Must Dash prints on our kitchen notice board. If I decide the monochrome words are our thing, I’ll order this poster. Or this

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s