sale time

Meidän lähimmän ruokakaupan ja Starbucksin välissä on kenkäkauppa, jonka näyteikkunan takana olen usein seisoskellut. Ikkunassa vaihtuvat tiuhaan suosittujen edullisempien design merkkien kengät: Tory Burch, Marc Jacobs, MiuMiu, Ash, Chie Mihara… Loppuviikosta olin matkalla Starbucksin kautta Waitroseen, kun huomasin jokaisen liikkellä olevan naisen suuntavaan -50% kylttien perässä kenkäliikkeen ovista sisään. Koon mukaan järjestellyt alennushyllyt näyttivät liian houkuttelevilta, joten pakko minun oli suunnata lemmingsinä liittyä joukkoon. Liike kuhisi kuin Harrodsin kenkäosasto aleaikaan, lattiat olivat täynnä hylättyjä vaihtoehtoja ja myyjät kantoivat lisää esille koko ajan: ballerinona, nilkkureita, sandaaleja sekä arkisempia korkokenkiä ja laukkuja.

Seisoin ja pyörittelin vaihtoehtoja pitkään (näinhän se menee kun mitään ei tarvitse mutta halu ostaa on kova?). Bootot valitsi heti alkuun tomaatinpunaisia Tory Burchin ja oli sitä mieltä ettei muuta tarvisi enää katsellakaan. Olin lähdössä kahville miettimään kun bongasin kasan alta nämä Blochin neutraalit rusettiballerinat. Eivätkö olekin syötävän suloiset mutta samalla särmikkäät? Ja Blochin kenkälaatikko sekä duster bag ovat säpäimmät näkemäni. Kassin kyljestä kotimatkalla opin ensimmäistä kertaa että kyseisen liikkeen nimi on Larizia. Vielä mielessä mietityttää ne tomaatinpunaiset… ehkä odotan pari viikkoa jos alennusprosentti olisi kasvanut!

Nestled between our local Starbucks and Waitrose there is a small independent shoe boutique which sell less expensive designer brands. I often stop behind the window to check the latest from Tory Burch, Marc Jacobs, Miu Miu, Ash, Chie Mihara… Last week on my way to get ‘milk and eggs’ every woman on the high street seems to head to this shoe shop. After seeing the -50% sign I could not resist the sale shelves arranged by different sizes and piles of shoes on the floor (sure sign of bargain waiting!). This is what I walk out with: Bloch neutral grey bow ballerina flats. Aren’t they cute without being too girly?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s