prometheus

Nelipäiväinen Jubilee-viikonloppu, Kuningatar Elizabethin on ollut vallassa 60 vuotta, alkoi tänään mallikkaasti. Poikkesimme ensimmäisessä katujuhlassa sitruuna-unikonsiemen cupscakesien ja kotitekoisten makkarapasteijoiden kanssa. Tästä myöhemmin (Twitterissä  muutama kuva), sitä ennen kuvia eiliseltä. Kävimme jälleen elokuvissa ja syömässä. Prince Alfred Maida Valessa oli ok, kiva miljöö, mutta ruoka oli ylihinnoiteltua ja palvelu hidasta. Elokuva oli paljon hypetetty ja miehen innolla odottama Prometheus. Scifi ei ole ykkösvalintani, joten miehen mielipide on paras mittari. Tosi hyvä, kuulemma. Hän haluaa nähdä leffan uudelleen, hän on varma että missasi tärkeitä detaljeja.

Huomenna miljoonien joukkoon ja bongaamaan Elizabething Thames Diamond Jubilee Pageant. Sääennusteiden mukaan luvassa hyytävää ja märkää.

We have started the long jubilee weekend by going to our local street party, sun even came out briefly. Pictures of this later, but here some photos from last night. Dinner and movies again, this time it was Prince Alfred and Everyman Maida Vale: saw the long hyped Prometheus. Scifi is not really my thing, nice tough (much better than Avatar). Husband loved it, he wants to see it again. It prompted his to watch Blade Runner again tonight.

Tomorrow we are planning to join millions and try to see the Thames Diamond Jubilee Pageant. Fingers crossed the weather won’t be as miserable as weather forecasts predict! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s