flower show

Kunnon kesä on nyt vihdoin täällä. Mittari lämpöaseet kipusivat tänään 24°C (ulkona varjossa) ja 37.8°C (pojan korvassa). Pieni flunssapotilas ei ole tänään lähtenyt nurseryyn vaan oloa paranneltiin CBeebies, omenamehun ja Calpolin avulla. Pitkien päiväunien aikana karkasin ulos, Chelsea Flower Shown innoittamana tuli pakottava tarve tappaa rikkaruohoja.

Ajattelin blogata tänään taaperoiden synttärilahjoista, kesävaateostoksista tai viikonlopun sitruunapiirakasta. Sää ei salli tylsiä sisällä kuvattuja postauksia, joten tässä kuvia rikkaruohoista ja kukkasista!

Pikkupäivänkakkarat ovat itseasiassa nurmikon joukossa kukkivia rikkaruohoja. Aivan ihani mielestäni. Nurminko kuuluu olla elämää nähnyt ja ‘elävä’: meidän on muinainen, täynnä apilaa, päivänkakkaroita ja oravien nurmen joukkoon kaivamien tammenterhojen pikku versoja.

Suosittelen kurkkaamaan britti-instituutio puutarhanäyttelyn Chelsea Flower Shown tai käyttäjäystävällisempien BBC:n sivujen kuvia näyttelypuutarjoista. Katsokaa nyt mitä ihania kukkapenkkejä tässäkin! Viisi päiväinen flower show on kuin suuri urheilutapahtuma, BBC näyttää päivittäin kahteen otteeseen koosteita, esittelyjä voittajista ja päivän tapahtumista. Minäkin keskityn nyt siihen pojan vihdoin nukahdettua.

Summer is here and temperature is rising! Today 24°C (in shade) and 37.8°C (Bootot’s ear). We have spent the day at home and while the little patient with sniffles had a long nap, I, inspired by the Chelsea Flower Show, just had to do some weeding in the back garden. This is my take on Garden show, our flowers and weeds! Husband is working late so I’m going to spend the evening with Alan Titchmarsh and Chelsea Show Gardens…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s