wedge trainers

Pari kuukautta sitten minun oli p-a-k-k-o saada ja h-e-t-i korokepohjalenkkarit. Suunnittelin silloin niitä glamurooseiksi leikkikenttäkengiksi ja vaihtelusi Converseille. Mietin ja pyörittelin pitkään värivaihtoehtoja miellessäni. Lopulta päädyin turvallisiin harmaan-beigeihin, osittain myös syystä että kokoni oli kaikkialta loppu. Nyt niitä taas saisi.

Nyt voin kertoa että kengät ovat istuneet laatikossaan sängyn alla ja päässeet ulkoilemaan kourallisen kertoja. Ulko-oven vieressä nököttävät Converset ovat edelleen useimmiten jalassa.  Viimeisen kuukauden täällä kestänyt vedenpaisumus (joka *koputtaa puuta* näyttäisi nyt vihdoin päättyneen). Vaalea väri + leikkikentän hake = sopivat kuin nenä takaraivoon. Olisi sittenkin pitänyt ottaa ne punaiset mitkä houkuttivat… kun sää tästä paranee, uskoisin että shortsien kanssa nämä lenkkarit pääsevät useammin käyttöön!

A couple months ago, I just h-a-d to have wedge trainers. The plan then was to upgrades my usual mumsy trainers something yummier. Since I got the trainers, I have to admit, I’ve only used them a handful of times. The colour I picked, stone, has not been the most ideal during the month-long rain shower: playground wood chip and light colour don’t marry well. Perhaps once the summer really is here I’ll get around wearing these with shorts and a tan? 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s