keeping in touch

Twitter: @mummymrsmina.

Seuraa sosiaalisen median tiedoitteita! Blogin oikeasta palkista löytyy sähköpostin lisäksi linkit tapoihin pitää yhteyttä, mutta tässä vielä tarkemmin!

Twitter on Britanniassa huippusuosittu, mutta ymmärtääkseni Suomessa toistaiseksi jäänyt vähemmälle innostukselle? Twitterin trending topicit ovat loistava tapa pysyä ajan tasalla uutista ja juoruista!  Blogin Twitter-tilin kautta olen nyt päivitellyt tekemisiäni useammin ja jos hetkellisen hektisyysen takia postaukset jäävät vähemmälle, Twitter ja Instagram pitää ajantasalla.

Pinterest: MummyMrs&Mina

Pinterest on suosikkini! Mitä ikänä teinkään ennen Pinterestiä? Tallensin kuvia ja bookmarkeja koneelle, lopulta unohtaen mistä mikin tuli? Keräilen pinnejä (neuloja? nastoja?) laidasta laitaan: sisustus ideoista lastenjuttuihin ja ruokaan.

Facebook sivutkin löytyvät. Toistaiseksi sivulle on päivittynyt lähinnä vain uudet postaukset. Twitter ja Pinterest ovat vieneet voiton ja valitettavasti yksityissyyssyistä Twitter feeding linkittäminen muuhun kuin henkilökohtaiseen Facebook-sivuun ei onnistu.

Edellisten lisäksi Bloglovin‘in ja Blogilistan napit löytyvät tuosta oikealta, ja sähköpostilla tilaaminen onnistuu myös. Unohtuiko jokin? Ah, Fashiolista! Päivittelen sitä satunnaisesti, mutta profiili löytyy nimellä Jekka. Lisäksi bongasin tämän netissä: CityOwls sivulle näemmä automaattisesti päivittää Instagram paikannustiedosta tekemisiäni keskusta-alueella!

Social media infomercial! Click on the pictures or the links in right column to get to Mummy, Mrs & Minä profiles on Twitter, Pinterest or Facebook!

Instagram: mummymrsmina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s