sunny monday

Bootot on nyt kaksivuotias. Lauantain juhlat olivat onnistuneet ja koko päivän jatkunut kaatosade ei menoa haitannut (grillaussuunnitelman unohtaminen osoittautui oikeaksi päätökseksi). Talo täynnä vieraita, naurua… Bootot sai jälleen uskomattoman määrän kortteja ja lahjoja.

Palaan synttäreihin kuvat purettuani. Ensin hengähdän sohvalla tämän illan. Vieraamme palasivat tänä aamuna aikaisella lennolla Suomeen ja nyt on talossa rauha maassa: vaikka vieraat ja viihdytys ihanaa ovatkin, nautin tämän illan sohvalla kakunjämiä syöden viikonlopun The Bridgen lauantaiset jaksot katsoen.

Mies oli järjestänyt tänään etätöitä hyvällä ajoituksella. Viikon jatkunet sateet taukosivat, aurinko tuli esiin ja lämpötila nousi 20°C. Hyödynsimme kauniin päivän ja karkasimme al fresco -lounaalle paikalliseen. Spaniards Inn on 500-vuotias pubi loistavalla paikalla Hampsteadista Hampstead Heathin halki Highgateen kulkevan tien varressa. Pubi sijaiseet kahden borough’n rajalla ja alunperin paikalla sijaitsi tulliportti majataloineen. Nyt pubirakennus ja portti ovat suojeltuja: pubin kohdalla liikenne kaventuu yhdeksi kaistaksi mahtuakseen alkuperäisesttä portista. Vanha rakennus on kallellaan useampaan suuntaan pohjoisreunalla ja sisäpihalla on suojaisia ulkoilmapöytiä. Paikka on suosittu, erityisesti sunnuntaisin pöytää joutuu odottamaan. Maanantaina lounasaikaan pöydissä riitti valinnanvaraa. Aurinko+hyvä ruoka=loistava viikonalku!

Bootot is now two. Saturday’s party went well and even the continues rain didn’t dampen happy atmosphere. I’ll get a story and photos shortly, but tonight I’m just going do nothing but eat left over cake and watch the Bridge.

Last guest left back to Finland this morning and Hubby was working from home today. We took an advantage of the sunny weather (before the rain stars again…) and enjoyed sunny lunch at the Spaniards Inn. Good food+scorching sun=lovely start of the week!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s