day at the races…

Daily Mailin artikkelin Aintree Races ja Liverpoolin neitojen tyylinäyte pukeutumisesta laukkakilpailuihin. Minun ehdoton suosikkini, omg lol tehehee artikkeli. Vuodesta toiseen tarjoaa kahvitauon I cannot believe it -hihitykset!

Syystä ja toisesta Royal Ascot tiukensi ja tarkensi pukeutumiskoodia jälleen tänä vuonna. Tänä vuonna on myös julkaistu uusi Royal Enclosure Style Guide selventämään etikettiä.

Pictures: Vogue

Lauantaina on luvassa vuoden suurin hevosurheilutapahtuma, Grand National. Grand National viikonloppuna myös ihmiset, jotka eivät muulloin lyö vetoa, arpovat voittajaa ja työpaikoilla tehdään arpapelillä yhteisvetoja.  Itse käytän hyväksi havaittua tekniikkaa, söpö nimi hepalla, jockeylla kivan värinen pusakka. Oh, dunno, that one?

Grand National on saanut myös paljon kriitiikkiä vaarallisuutensa vuoksi: miltei vuosittain kilpailu vaatii hevosuhreja. Tämä puoli kilpailusta ahdistaa minua, (entistä) hevoshullua. Perinteet ovat perinteitä, mutta laukkakilpailuja pidetään viikoittain ilman suurempaa draamaa. Ehkä jotain pitäisi tehdä tarpeettoman vaarallisuuden poistamiseksi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s