Back to the reality

Palataan lomakuvaoksennuksista vähitellen arkeen… Viikko vain meni lomaltapaluukrapulaa potien ja miettien kuinka olisi ihana omistaa luksuschalet rinteen vierestä kivassa laskettelukohteessa. Puinen moderni chalet, isot ikkunat, puupanelia, valkoisia huonekaluja, takat, sauna ja hot tub. Ikkunalaatikoissa havuja talvella ja kesällä rönsyileviä kukkaistutukset.  Leivän ostaisin boulangeriesta, juustot laitierilta. Vuokraisin chaleta (kaikki vieraat olisivat tietysti fiksuja ja filmaattisia) silloin kuin metropolis kutsuisi omistajarouvaa. 😀

Viikon jälkeen muistan jälleen miksi meillä ei ole kesämökkiä Korppoossa, country homea Cornwallissa/Devonissa/Dorsetissa/Cotswoldissa tai loma-asuntoa Sardiniassa. Vuokraamalla pääsee vastuusta (loma-asunnon omistus vaatii enemmän kuin mietintää millainen astiasto olisi kaunein millaisessa keittössä?) ja hotellissa saa palvelut.

Lomaltapaluu angstiin auttaa myös aina varmaksi havaittu parannuskeino: uuden loman varaaminen. Buukkasimme pääsiäisviikonlopuksi kaksi yötä country house hotellissa. Pari lomailupäivää perheen kesken ennenkuin suuntaamme viettämään loppupääsiäistä miehen vanhemmilla.

Viikonloppua silmällä pitäen kävin manikyyrissä. Ennen Ranskaan lähtöä valitsin hetken keväisen aurinkon tekemässä mielenhäiriössä kynsiini turkoosit lakat. Note to self: jos parikymppinen nail technician kysyy kahteen kertaan oletko varma väristä vaihda hillitympään.

Oikeasti en nukkunut paita päällä... Silityksen jäljiltäkin ohut materiaali näyttää kuvissa onnettomalta. Paita: Ralph Lauren, cords: Blank, ballerinas: French Sole

Neutraalia, tämä Shellac väri oli nimeltään Romantic.

Herkuttelu jatkuu... melkein pääsin Paulilta vain salaatin kanssa, mutta loppumetreilla giant macaroon vaati päästä juuri minun matkaan.

Pyykättävää riittää. Cloakroom remontti alkaa olla loppusuoralla. Viime viikolla saapuivat uudet ovet ja tänään kivitasot.

Naapurin lapsiperhe isä kertoi tänään eidän muuttavan muutaman sata metriä pohjoiseen. He ovat vihdoin löytäneet sopivan talon ja aivan vahingossa: valokuvaamossa rupatellut rouva oli kysynyt naapurilta tunteeko tämä ketään joka etsii uutta asuntoa. Muutama viikko ja naapuri oli allekirjoittanut ko rouvan kanssa kauppakirjat. Nyt näitä naapurin puita tulee ihailemaan vuokralainen, perhe pitää nykyisen talon sijoituksena.

Loppuun: meillä on menossa ankara synttärijuhlien suunnittelu. Pinterestissä voi seurata ideointia täällä. Aikaa on alle kuukausi ja kutsut eivät ole vielä lähteneet. Onneksi on viime hetki, joten eiköhän tästä vielä kivat juhlat saada 2-vuotiaalle!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s