oh help! oh no!

It’s a Gruffalo!

Ystäväni oli kylässä viikon: ihania iltoja, herkullista ruokaa, hyviä ravintoloita, viiniä ja myöhäisiä juoruamista keskustelua. Ystäväni palattua Suomeen meillä on alkanut kauhea pakkausruljanssi. Talviurheilun suurin ongelma on paksut vaatteet: toppavaatteet ja chunky knits eivät ole kiitollisia pakattavia (vakavissani harkitsen ostos-tv henkisiä vakuumipakkauspusseja). Valtava ja kestävä  Berghaus Mule Kit Bag 120 on ollut kiitollinen kumppani laskettelumatkoilla ja suosittelen kaikille todella kestavää ja isoa hold allia tarvitseville. Esittelen kuitenkin mielummin pojan matkalaukun. Eikö olekin söpö?

Ostin vuosi sitten pojalle Trunki Gruffalon lomamatkoja varten. Yksinkertaisesti siksi että Gruffalo on ehkä yksi parhaista koskaan julkaistuista lastenkirjoista: minä olen fani. Poika ei ole vielä Trunki kohdeikäryhmää, mutta se ei ole estänyt meitä pakkaamasta matkoille pojan tavaroita omaan matkalaukkuun. Trunki on juuri sopivan kokoinen pienen pojan viikon vaatekaappia varten. Isompana poika saa pakata laukkuun omia, matkalla tarvittavia aarteita.

Vuoden vaihteessa bongasin Gruffalon perheen uudet lisäykset. Gruffalo’s Child wash bag ja Big Bad Mouse rannekukkaro. Pakko oli saada. Nyt on perhe koossa ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s